SMOKESTIK

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » Cartridges/Refills » SmokeStik

Bij Smokeless Nederland in Vlissingen kunt u verschillende SmokeStik cartridges bestellen voor de e-sigaret van dit merk. Deze cartridges, ook wel cartomizers genoemd, zijn voorgevuld en direct te gebruiken. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om deze e-sigaret samen met de SmokeStik cartomizers te bestellen. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan e-sigaretten en cartomizers, allemaal voor een zeer scherpe prijs. Laat u verrassen wat e-smoken tegenwoordig te bieden heeft, en hoe snel u van het gewone roken af kunt komen met de elektrische sigaret.

Waarom is een product van SmokeStik bestellen een goede keus?

SmokeStik is een van de vele merken voor e-sigaretten en toebehoren. Een e-sigaret van dit merk heeft als voordeel dat het in de vorm van een sigaret is gemaakt, met of zonder originele kleuren. Op die manier wordt het verschil tussen de e-sigaret en de ongezonde, traditionele sigaret kleiner. De e-sigaret heeft twee delen: de voorgevulde cartomizer en de batterij. Wanneer er weinig smaak meer te proeven is en er weinig damp wordt geproduceerd, weet u dat de cartomizer vervangen moet worden. Kortom, SmokeStik biedt optimaal gebruiksgemak op het gebied van e-smoken.

Verschillende producten van SmokeStik koopt u eenvoudig online

Op deze pagina vindt u cartomizers in de smaken menthol, tabak zwart en tabak bruin met verschillende nicotinesterktes. Ook kunt een pakket van vier verschillende smaken bestellen: vanilla, cherry, cappuccino en strawberry flavor. Deze zijn enkel verkrijgbaar met 18 milligram nicotine. U kunt ook SmokeStik wegwerp- e-sigaretten bestellen wanneer u een eenmalige gebruiker bent van e-sigaretten.

Vraag ons om advies

Wilt u een e-sigaret van SmokeStik bestellen en twijfelt u over de smaak? Of twijfelt u überhaupt tussen verschillende e-sigaretten? Kom langs in de winkel in Vlissingen en vraag om gedegen advies. U kunt hier ook producten uitproberen, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Wilt u telefonisch uw vragen kwijt? Bel naar +31(0)118-414731 en wij helpen u graag verder.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

In verband met het Corona Virus kan het zijn dat de pakketten wat vertraging oplopen, hopend op uw begrip hiervoor!