SMOKESTIK

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » Cartridges/Refills » SmokeStik

Bij Smokeless Nederland in Vlissingen bestelt u online eenvoudig verschillende SmokeStik cartridges voor de e-sigaret van dit merk. Deze cartridges, ook wel cartomizers genoemd, zijn voorgevuld en direct te gebruiken. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de e-sigaret in combinatie met de SmokeStik cartomizers te bestellen. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan e-sigaretten en cartomizers, allemaal voor een zeer scherpe prijs. Laat u verrassen wat e-smoken tegenwoordig te bieden heeft en hoe snel u van het gewone roken af kunt komen met een elektrische sigaret.

Waarom is een product van SmokeStik bestellen een goede keus?

SmokeStik is een van de vele merken voor e-sigaretten en toebehoren. Een e-sigaret van dit merk heeft als voordeel dat het in de vorm van een sigaret is gemaakt, met of zonder originele kleuren. Op die manier wordt het verschil tussen de e-sigaret en de ongezonde, traditionele sigaret kleiner. De e-sigaret heeft twee delen: de voorgevulde cartomizer en de batterij. Wanneer u weinig smaak meer proeft en er weinig damp wordt geproduceerd, weet u dat de cartomizer vervangen moet worden. Kortom, SmokeStik biedt optimaal gebruiksgemak op het gebied van e-smoken.

Verschillende producten van SmokeStik eenvoudig online bestellen

Op deze pagina vindt u cartomizers in de smaken Menthol, Tabak Zwart en Tabak Bruin met verschillende nicotinesterktes. Ook kunt een pakket van vier verschillende smaken bestellen: Vanilla, Cherry, Cappuccino en Strawberry Flavor. Deze zijn enkel verkrijgbaar met 18 milligram nicotine. U kunt ook SmokeStik wegwerp- e-sigaretten bestellen wanneer u een eenmalige gebruiker bent van e-sigaretten. Naast de producten van dit merk, kunt u bij ons ook terecht voor producten van andere merken, zoals:

Vraag ons om advies

Wilt u online een e-sigaret van SmokeStik bestellen en twijfelt u over de smaak? Of twijfelt u überhaupt tussen verschillende e-sigaretten? Kom dan langs in onze winkel in Vlissingen en vraag om gedegen advies. U kunt hier ook producten uitproberen, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Wilt u telefonisch uw vragen kwijt? Bel naar +31(0)118-414731 en wij helpen u graag verder.

 

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid