COILS

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » Coils

Wilt u coils bestellen voor uw e-sigaret? Bij Smokeless Nederland in Vlissingen vindt u een ruim assortiment aan coils voor elk denkbaar type e-sigaret. Wanneer u een e-sigaret gebruikt, is het van belang dat coils na verloop van tijd vervangen worden. Na hoeveel tijd dit moet, is afhankelijk van het gebruik van de e-sigaret. Wanneer u merkt dat de smaak grotendeels verdwenen is, is het tijd om de coil te vervangen. Wanneer u voor het eerst nieuwe coils gaat bestellen, kunt u dus zeker wat advies van ons gebruiken. Met het advies van onze specialisten gaat u gegarandeerd met de juiste coils naar huis.

Coils bestellen met een goede voorbereiding

Een coil is hét onderdeel van de e-sigaret dat de smaakbeleving creëert. Wij hebben coils van allerlei merken in het assortiment. Wanneer u een ervaren gebruiker bent van de e-sigaret, weet u waarschijnlijk al welke u nodig heeft. Omdat de specificaties duidelijk en overzichtelijk bij de producten te vinden zijn, kunt u eenvoudig de coils bestellen die u nodig heeft. Bent u een beginnende gebruiker? Stap eens binnen in onze winkel in Vlissingen en ontvang gedegen advies. Hier kunt u natuurlijk ook een compleet startpakket aanschaffen, zodat u ook zeker weet dat u de juiste coils aanschaft.

Bestel veilig en eenvoudig op de website

Coils en andere producten bestellen, kan eenvoudig online. U betaalt eenvoudig met iDEAL en bestellingen die vóór 16:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Vanaf €20,- wordt uw bestelling zelfs gratis verzonden! Bekijk onze webshop of kom langs in onze winkel. Wij beantwoorden bovendien graag al uw vragen. Bel hiervoor naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

In verband met het Corona Virus kan het zijn dat de pakketten wat vertraging oplopen, hopend op uw begrip hiervoor!