COILS

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » Coils

Wilt u nieuwe coils bestellen voor uw e-sigaret? Bij Smokeless Nederland in Vlissingen vindt u een ruim assortiment aan coils voor elk denkbaar type e-sigaret. Wanneer u een e-sigaret gebruikt, is het van belang dat coils na verloop van tijd vervangen worden. Na hoeveel tijd dit moet, is afhankelijk van het gebruik van de e-sigaret. Indien u merkt dat de smaak grotendeels verdwenen is, is het tijd om de coils te vervangen en nieuwe te bestellen bij ons in Vlissingen. Wanneer u voor het eerst nieuwe coils gaat bestellen, kunt u dus zeker wat advies van ons gebruiken. Met het advies van onze specialisten uit Vlissingen gaat u gegarandeerd met de juiste coils naar huis.

Coils bestellen met een goede voorbereiding

Een coil is hét onderdeel van de e-sigaret dat de smaakbeleving creëert. Wij hebben coils van verschillende merken in ons assortiment. Wanneer u een ervaren gebruiker bent van de e-sigaret, weet u waarschijnlijk al welke u nodig heeft. De specificaties zijn duidelijk en overzichtelijk bij de producten te vinden, waardoor u eenvoudig de coils kunt bestellen die u nodig heeft. Bent u een beginnende gebruiker? Stap dan eens binnen in onze winkel in Vlissingen en ontvang gedegen advies over coils van onder andere Vaporesso en Eleaf. Hier kunt u natuurlijk ook een compleet startpakket aanschaffen met diverse e-sigaretonderdelen, zodat u zeker weet dat u de juiste coils meeneemt. Werkt u e-sigaret niet met coils? Dan hebben wij ook cartridges van SmokeStik.

Bestel veilig en eenvoudig op de website

Het bestellen van coils en andere producten doet u eenvoudig online. U betaalt eenvoudig met iDEAL en bestellingen die u vóór 16:00 uur plaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Vanaf € 20,- betaalt u geen verzendkosten! Bekijk onze webshop of kom langs in onze winkel in Vlissingen voor nieuwe coils. Wij beantwoorden bovendien graag al uw vragen. Bel hiervoor naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid