COILS

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Wilt u coils bestellen voor uw e-sigaret? Bij Smokeless Nederland vindt u een ruim assortiment aan coils voor elk denkbaar type e-sigaret. Wanneer u een e-sigaret gebruikt, is het van belang dat coils na verloop van tijd vervangen worden. Na hoeveel tijd dit moet, is afhankelijk van het gebruik van de e-sigaret. Wanneer u merkt dat de smaak grotendeels verdwenen is, is het tijd om de coil te vervangen. Wanneer u voor het eerst nieuwe coils gaat bestellen, kunt u dus zeker wat advies van ons gebruiken. Met het advies van onze specialisten gaat u gegarandeerd met de juiste coils naar huis.

Coils bestellen met een goede voorbereiding

Een coil is hét onderdeel van de e-sigaret dat de smaakbeleving creëert. Wij hebben coils van allerlei merken in het assortiment. Wanneer u een ervaren gebruiker bent van de e-sigaret, weet u waarschijnlijk al welke u nodig heeft. Omdat de specificaties duidelijk en overzichtelijk bij de producten te vinden zijn, kunt u eenvoudig de coils bestellen die u nodig heeft. Bent u een beginnende gebruiker? Stap eens binnen in onze winkel in Vlissingen en ontvang gedegen advies. Hier kunt u natuurlijk ook een compleet startpakket aanschaffen, zodat u ook zeker weet dat u de juiste coils aanschaft.

Bestel veilig en eenvoudig op de website

Coils en andere producten bestellen, kan eenvoudig online. U betaalt eenvoudig met iDEAL en bestellingen die vóór 16:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Vanaf €20,- wordt uw bestelling zelfs gratis verzonden! Bekijk onze webshop of kom langs in onze winkel. Wij beantwoorden bovendien graag al uw vragen. Bel hiervoor naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid