ELEAF COILS

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » Coils » Eleaf coils

Bij Smokeless Nederland in Vlissingen kunt u coils van het merk Eleaf kopen. Dit is een gerenommeerd merk op het gebied van vaporizers en toebehoren. Coils zorgen voor een geleidelijke maar snelle verhitting, een grote dampproductie en creëren een optimale smaakbeleving. Het is van belang om de goede coils, van Eleaf of van andere merken, voor uw e-smoker te kopen. Wanneer u advies hierover nodig heeft, geven onze ervaren specialisten in de winkel van Smokeless Nederland u dit graag. Bekijk ook de specificaties onder de producten om zeker te weten dat de coil geschikt is voor uw vaporizer.

De juiste Eleaf coils online kopen bij een ervaren specialist

Tegenwoordig zijn er veel verschillende vaporizers waarvoor u specifieke coils nodig heeft. Bij Smokeless Nederland haalt u als beginnende gebruiker altijd het juiste product in huis. Een coil beschikt over een gloeidraad die zorgt voor verdamping van de e-liquid. De wattage van de coils verschilt, omdat niet iedere e-sigaret evenveel stroom verbruikt om te verhitten. Weet u niet welke coil van Eleaf u online moet kopen als vervanger van uw huidige? Neem uw huidige coil mee naar de winkel in Vlissingen, zodat wij u goed kunnen helpen.

Haal eenvoudig uw producten voor de e-sigaret in huis

Al sinds 2013 zijn wij gespecialiseerd in de e-sigaret en alles wat hierbij komt kijken. Daarnaast profiteert u bij ons van een uitstekende service. Proef de e-liquids in de winkel en koop uw producten tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u vragen en wilt u meer informatie? Bel dan gerust naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

WEGENS NIEUWE WETGEVING ZIJN ER HELAAS GEEN DIRECTE AFBEELDINGEN TOEGESTAAN OP ONZE WEBSITE.