SMOK COILS

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » Coils » SMOK coils

Zoekt u een winkel waar u eenvoudig Smok coils kunt kopen? Dan is Smokeless Nederland in Vlissingen zeker iets voor u. Hier vindt u verschillende coils van het merk Smok die u voor een scherpe prijs eenvoudig online kunt kopen. Wanneer u een MOD, oftewel ‘module’, dagelijks gebruikt, is het vervangen van de coil na verloop van tijd noodzakelijk. Smok coils zijn van hoge kwaliteit en zijn lang te gebruiken, waardoor u niet snel nieuwe hoeft te kopen.

Waarom Smok coils kopen?

Een MOD is vaak krachtig en geeft een flinke damp. Wanneer u op de knop drukt, loopt de vloeistof langs de gloeidraai in de clearomizer, en de coil zet de vloeistof om in damp. Wanneer de coil schoon is en op tijd vervangen wordt, is de smaakbeleving optimaal. Goede coils kopen, zoals die van Smok, is dus belangrijk. Smok coils zijn gevuld met organisch katoen, wat de coil duurzaam maakt. Lees in de beschrijving van de producten bij welke tank of clearomizer deze passen. Staat uw model er niet tussen? Meestal vinden we alsnog de coil die bij uw clearomizer past. Uiteraard kijken we, indien nodig, ook graag met u verder naar een ander hoogwaardig coilmerk.

Bel of kom langs voor uitgebreid advies, of bestel direct in de webwinkel

Sinds 2013 zijn wij gespecialiseerd in e-sigaretten en alles wat erbij hoort. Toen was ook de e-sigaret sterk in opkomst. Sindsdien hebben wij voortdurend ingespeeld op de actuele trends en ontwikkelingen omtrent e-smoking. U ontvangt daarom altijd het beste advies van ons. Kom langs in de winkel in Vlissingen en kies de beste producten voor uw MOD of e-sigaret. Heeft u vragen? Bel hiervoor gerust naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

In verband met het Corona Virus kan het zijn dat de pakketten wat vertraging oplopen, hopend op uw begrip hiervoor!