AROMA’S

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » DIY » Aroma’s

Wilt u uw eigen E-liquid maken en hiervoor aroma’s bestellen? Smokeless Nederland in Vlissingen heeft een zeer ruim assortiment aan verschillende aroma’s voor uw eigen persoonlijke smaken. Deze kunt u eenvoudig online bestellen of in onze fysieke winkel kopen. Met een goede service en een uitstekende productkwaliteit is Smokeless Nederland dé specialist in e-sigaretten en toebehoren.

Resultaat 1–6 van de 14 resultaten wordt getoond

Aroma’s bestellen voor de beste vape-ervaring

Aroma’s worden ook wel flavors genoemd en worden gebruikt voor het samenstellen van uw eigen e-liquid. Smaken zijn er in overvloed, zo ook in de wereld van de e-sigaretten. Het merk Flavor Ink heeft bijvoorbeeld meer dan tien verschillende smaken in het assortiment. Kiest u voor de Red Apple flavor of probeert u graag de Yoghurt flavor? Wanneer u aroma’s wilt bestellen en uw eigen smaken wilt creëren, dient u ook een ‘Base Nicotine booster’ toe te voegen. Experimenteer met de vele smaken en creëer de e-liquid die bij u past! Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om liquids van ExcluCig te bestellen.

Kom alles te weten over e-sigaretten

Bent u die ongezonde sigaretten helemaal zat en wilt u de e-sigaret in onze winkel aanschaffen als alternatief? Vapen is het roken van de toekomst. Daarom hebben wij ons al sinds 2013 gespecialiseerd in alle soorten producten die dit mogelijk maken. Naast het bestellen van aroma’s in onze e-sigaret webshop, bent u ook van harte welkom in onze winkel in Vlissingen om e-liquids uit te proberen. Heef u vragen of heeft u advies nodig? Bel gerust naar +31(0)118-414731.

 

 

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid