AROMA’S

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » DIY » Aroma’s

Wilt u uw eigen E-liquid maken en hiervoor aroma’s bestellen? Smokeless Nederland in Vlissingen heeft een zeer ruim assortiment aan verschillende aroma’s voor uw eigen persoonlijke smaken. Deze kunt u gemakkelijk online bestellen of in de fysieke winkel kopen. Met een goede service en een uitstekende productkwaliteit is Smokeless Nederland dé specialist in e-sigaretten en toebehoren.

Aroma’s bestellen voor de beste vape-ervaring

Aroma’s worden ook wel flavors genoemd en worden gebruikt voor het samenstellen van uw eigen E-liquid. Smaken zijn er in overvloed, zo ook in de wereld van de e-sigaretten. Het merk Flavor Ink heeft bijvoorbeeld meer dan 10 verschillende smaken in het assortiment. Kiest u voor de Red Apple flavor of probeert u graag de Yogurt flavor? Wanneer u aroma’s wilt bestellen en uw eigen smaken wilt creëren, dient u ook een ‘Base’ toe te voegen. Experimenteer met de vele smaken en maak de e-liquid die bij u past!

Wilt u alles weten over e-sigaretten?

Wilt u de e-sigaret als alternatief voor die ongezonde sigaretten die u helemaal zat bent? Vapen is het roken van de toekomst. Daarom hebben wij ons al sinds 2013 gespecialiseerd in alle soorten producten die dit mogelijk maken. Naast het bestellen van aroma’s in de webshop, kunt u ook langskomen in de winkel in Vlissingen om e-liquids uit te proberen. Heef u vragen of heeft u advies nodig? Bel gerust naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

In verband met het Corona Virus kan het zijn dat de pakketten wat vertraging oplopen, hopend op uw begrip hiervoor!