E-LIQUID

Vloeistof voor uw E-Sigaret.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » E-liquids

Wilt u vloeistof voor uw e-sigaret kopen? In ons assortiment in de winkel in Vlissingen vindt u een groot aanbod e-liquids om te gebruiken voor uw e-sigaret. Wij beschikken over een grote voorraad waardoor wij uw producten snel kunnen leveren. Bestelt u uw producten voor 16:00 uur, dan wordt het dezelfde dag verzonden.

E-liquid kopen

E-liquids die wij verkopen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinesterktes. Het nicotine gehalte hangt af van wat voor e-sigaret u gebruikt en wat u heeft gerookt. Nicotine kan met de e-sigaret makkelijk afgebouwd worden. Al onze e-liquids voldoen aan de Europese richtlijnen, worden verpakt per 10 ml en zijn voorzien van een handige doseertuit. Gebruik de e-liquids alleen in een navulbare e-sigaret en bewaar deze op een droge en koele plaats.

  Laat u adviseren bij het kopen van uw liquids

  Wij helpen u graag met het zoeken van de ideale e-liquid voor u. Al sinds 2013 hebben wij ons gespecialiseerd in het elektronisch roken en alles wat daarbij komt kijken. Hierdoor beschikken wij over de juist ervaring om u te adviseren bij het kiezen van e-liquids. Bent u geïnteresseerd in het kopen van e-liquid? Bestel deze dan eenvoudig online. Voor vragen kun u contact met ons opnemen. U bereikt ons op +31(0)118-414731.
  Wij verkopen geen e-liquids aan personen onder de 18 jaar.

  Vragen? Stuur ons een mail

  Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  In verband met het Corona Virus kan het zijn dat de pakketten wat vertraging oplopen, hopend op uw begrip hiervoor!