E-LIQUID

Vloeistof voor uw E-Sigaret.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Wilt u vloeistof voor uw e-sigaret kopen? In ons assortiment vindt u een groot aanbod e-liquids om te gebruiken voor uw e-sigaret. Wij beschikken over een grote voorraad waardoor wij uw producten snel kunnen leveren. Bestelt u uw producten voor 16:00 uur, dan wordt het dezelfde dag verzonden.

E-liquid kopen

E-liquids die wij verkopen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinesterktes. Het nicotine gehalte hangt af van wat voor e-sigaret u gebruikt en wat u heeft gerookt. Nicotine kan met de e-sigaret makkelijk afgebouwd worden. Al onze e-liquids voldoen aan de Europese richtlijnen, worden verpakt per 10 ml en zijn voorzien van een handige doseertuit. Gebruik de e-liquids alleen in een navulbare e-sigaret en bewaar deze op een droge en koele plaats.

  Laat u adviseren bij het kopen van uw liquids

  Wij helpen u graag met het zoeken van de ideale e-liquid voor u. Al sinds 2013 hebben wij ons gespecialiseerd in het elektronisch roken en alles wat daarbij komt kijken. Hierdoor beschikken wij over de juist ervaring om u te adviseren bij het kiezen van e-liquids. Bent u geïnteresseerd in het kopen van e-liquid? Bestel deze dan eenvoudig online. Voor vragen kun u contact met ons opnemen. U bereikt ons op +31(0)118-414731.
  Wij verkopen geen e-liquids aan personen onder de 18 jaar.

  Vragen? Stuur ons een mail

  Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid