CIRKUS

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » E-liquids » CirKus

Categorieën

CirKus Authentic

Smokeless Nederland heeft een uitgebreid aanbod aan CirKus liquid in het assortiment. Deze populaire e-liquid heeft een verhouding van 50/50 VG/PG. Dit wil zeggen dat deze bij het gebruik een gemiddelde hoeveelheid damp produceert en niet te scherp is in de keel. Bekijk het grote assortiment van CirKus liquid in de webwinkel van Smokeless Nederland of kom langs in de fysieke winkel in Vlissingen.

Resultaat 1–6 van de 34 resultaten wordt getoond

CirKus liquid met verschillende smaken en nicotinewaarden

Naast het feit dat de CirKus liquid voor een comfortabele ervaring met de vaporizers zorgt, zijn deze ook in veel verschillende smaken verkrijgbaar, van espresso- tot aardbeiensmaak. Kunt u niet kiezen tussen meerdere smaken? Probeer dan eens een samenstelling van meerdere smaken CirKus liquid. Voor iedereen die een e-sigaret gebruikt, is er dan ook gegarandeerd een favoriete smaak te vinden. Daarnaast heeft u de keuze tussen verschillende nicotinesterktes, namelijk 0, 3, 6, 12, 16 milligram. De keuze is afhankelijk van het type CirKus liquid, bijvoorbeeld CirKus Classic Wanted of CirKus Authenthic. Weet u niet welke u nodig heeft? Vraag deskundig advies aan een van onze medewerkers over liquids van onder andere CirKus en ExcluCig.

Maak gebruik van onze jarenlange expertise

Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van e-sigaretten haalt u altijd het juiste product in huis. Wij zijn namelijk al sinds 2013 actief, toen de e-sigaret net in opkomst was. Laat u daarom deskundig door ons adviseren. Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en u kunt e-liquids altijd in onze winkel in Vlissingen uitproberen. Vanaf een bestelling van € 20,- bezorgen wij uw bestelling gratis door heel Nederland. Wilt u meer informatie? Bel dan naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid