CIVAP

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

CiVap is een e-liquidmerk uit Duitsland dat populair is geworden onder de gebruikers van e-sigaretten. De fabrikant heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de tabaksindustrie en weet precies hoe de perfecte tabakssmaak gecreëerd wordt. De tabaksbladeren proeft u uitstekend tijdens het vapen en u merkt geen zoete of chemische nasmaak. Ideaal wanneer u een alternatief zoekt voor de ongezonde, reguliere sigaret.

Kies uw favoriete CiVap e-liquid

Smokeless Nederland heeft verschillende CiVap e-liquid in het assortiment. Uiteraard kunt u ook e-liquids met elkaar mengen, zodat u de perfecte e-liquid voor uw e-sigaret kunt samenstellen. De volgende vier soorten van CiVap zijn verkrijgbaar, met een samenstelling van 65%VG – 35%PG en verkrijgbaar in 0, 6 en 12 milligram nicotine:

  • Country
  • Dark
  • Rich
  • Sweet Blend

Kom langs in de winkel in Vlissingen en probeer de e-liquids uit! Zo gaat u altijd met het juiste product naar huis.

Kom langs in de winkel en probeer de CiVap e-liquid uit

Wilt u advies over de e-liquid van CiVap, bijvoorbeeld over de nicotinesterkte die bij u past? Kom langs in de winkel in Vlissingen of bel naar +31(0)118-414731. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alle andere producten en het nodige advies hierover. Bestellingen plaatst u eenvoudig op de website. Betalen kan eenvoudig met iDEAL en wanneer u voor 16:00 uur bestelt, wordt de bestelling de volgende dag thuisbezorgd. Bestelt u vanaf €20,-? Dan bezorgen wij helemaal gratis.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid