EXCLUCIG

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » E-liquids » ExcluCig

Bij Smokeless Nederland in Vlissingen vindt u verschillende soorten ExcluCig e-liquid. Het merk heeft hoge kwaliteit e-liquids, geschikt voor vele typen e-sigaretten en MOD’s. ExcluCig is daarnaast geschikt voor zowel het ‘sub-ohm’ dampen als het dampen met hogere weerstanden. Bij Smokeless Nederland vindt u niet alleen verschillende smaken, maar ook veel verschillende nicotinesterktes en VG/PG- verhoudingen.

ExcluCig liquid voor iedere e-sigaret

ExcluCig e-liquid is verkrijgbaar in zeven verschillende ‘labels’, die ieder hun eigen smaken hebben. Bij elkaar vindt u, alleen al van dit merk, talloze smaken voor uw e-sigaret. Deze zijn ook nog eens te combineren met andere e-liquids, van hetzelfde of een ander merk, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. De volgende labels van ExcluCig e-liquid vindt u op de webshop en in onze fysieke winkel:

  • Gold Label
  • Silver Label
  • Diamond Label
  • High Standard Label
  • Green Label
  • Purple Label

Loop langs de vele verschillende smaken en creëer de ultieme smaakervaring. Zo bent u snel van die slechte rookgewoonte af!

Probeer uit in de winkel en ga met uw favoriete ExcluCig e-liquid naar huis

We snappen dat u niet meteen de juiste keuze kunt maken als beginnende gebruiker van de e-sigaret. Daarom bieden wij de mogelijkheid om e-liquids uit te proberen in onze winkel in Vlissingen. Hierbij geven we u, met onze ervaring en actuele kennis over e-smoken, deskundig advies. Wilt u telefonisch advies ontvangen? Bel hiervoor gerust naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

In verband met het Corona Virus kan het zijn dat de pakketten wat vertraging oplopen, hopend op uw begrip hiervoor!