EXCLUCIG

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Bij Smokeless Nederland vindt u verschillende soorten ExcluCig e-liquid. Het merk heeft hoge kwaliteit e-liquids, geschikt voor vele typen e-sigaretten en MOD’s. ExcluCig is daarnaast geschikt voor zowel het ‘sub-ohm’ dampen als het dampen met hogere weerstanden. Bij Smokeless Nederland vindt u niet alleen verschillende smaken, maar ook veel verschillende nicotinesterktes en VG/PG- verhoudingen.

ExcluCig liquid voor iedere e-sigaret

ExcluCig e-liquid is verkrijgbaar in zeven verschillende ‘labels’, die ieder hun eigen smaken hebben. Bij elkaar vindt u, alleen al van dit merk, talloze smaken voor uw e-sigaret. Deze zijn ook nog eens te combineren met andere e-liquids, van hetzelfde of een ander merk, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. De volgende labels van ExcluCig e-liquid vindt u op de webshop en in onze fysieke winkel:

  • Gold Label
  • Silver Label
  • Diamond Label
  • High Standard Label
  • Green Label
  • Purple Label

Loop langs de vele verschillende smaken en creëer de ultieme smaakervaring. Zo bent u snel van die slechte rookgewoonte af!

Probeer uit in de winkel en ga met uw favoriete ExcluCig e-liquid naar huis

We snappen dat u niet meteen de juiste keuze kunt maken als beginnende gebruiker van de e-sigaret. Daarom bieden wij de mogelijkheid om e-liquids uit te proberen in onze winkel in Vlissingen. Hierbij geven we u, met onze ervaring en actuele kennis over e-smoken, deskundig advies. Wilt u telefonisch advies ontvangen? Bel hiervoor gerust naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid