SANSIE

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » E-liquids » Sansie

De Sansie e-liquid bestellen is perfect voor de neutrale gebruiker van de e-sigaret. Deze is van dezelfde producent als de populaire Millers Juice e-liquid. Net als deze e-liquid, ervaart u bij het bestellen van de e-liquid van Sansie een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is deze op Nederlandse bodem geproduceerd. Daarom is de vloeistof perfect afgestemd op de voorkeuren van de Nederlandse gebruiker van e-sigaretten. Probeer nu Sansie e-liquid uit in onze winkel in Vlissingen of kies ervoor om deze eenvoudig in onze webwinkel te bestellen.

Uw favoriete smaak van Sansie e-liquid online bestellen

Bij Smokeless Nederland vindt u Black en White Label in het assortiment. Sansie Black Label, met 0, 6, 12 of 18 milligram nicotine, geeft een natuurlijke tabakssmaak zoals de smaak van Cuban Sigar of American Tobaccol. Dit is ideaal voor de overstap van roken naar e-sigaretten. U kunt uiteraard ook kiezen voor de verfrissende Sansie White Label Watermelon met 0, 3, 6 of 12 milligram nicotine. Hoe dan ook, het geeft altijd een optimale smaakbeleving tijdens het dampen. De e-liquids zijn ook nog eens zeer voordelig en zijn allemaal in 50/50 VG/PG verkrijgbaar.

Probeer het zelf in onze winkel

Alle e-liquids zijn met elkaar te mengen, zodat u kunt experimenteren met uw favoriete smaken. Zo beleeft u nog lang plezier aan uw e-sigaret en is er geen kans dat u die ongezonde sigaretten nog aanraakt. U kunt u Sansie e-liquid eenvoudig online bestellen en betalen of onze winkel in Vlissingen bezoeken. Wanneer u langskomt, krijgt u deskundig advies van onze medewerkers en kunt u verschillende e-liquids en andere producten uitproberen zoals onze aroma’s. Wilt u telefonisch contact opnemen? Bel dan gerust naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid