SANSIE

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » E-liquids » Sansie

De Sansie e-liquid is perfect voor de neutrale gebruiker van de e-sigaret. Deze is van dezelfde producent als de populaire Millers Juice e-liquid. Net als deze e-liquid, heeft de e-liquid van Sansie een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is deze op Nederlandse bodem geproduceerd. Daarom is de vloeistof perfect afgestemd op de voorkeuren van de Nederlandse gebruiker van e-sigaretten. Probeer nu Sansie uit in de winkel in Vlissingen, of bestel eenvoudig in de webwinkel.

Kies en creëer uw favoriete smaak van Sansie e-liquid

Bij Smokeless Nederland vindt u Black Label en White Label in het assortiment. Sansie Black Label, met 0, 6, 12 of 18 milligram nicotine, geeft een natuurlijke tabakssmaak, zoals de smaak van Cuban Sigar of American Tobaccol. Dit is ideaal voor de overstap van roken naar elektrische sigaretten. U kunt uiteraard ook kiezen voor de verfrissende Sansie White Label Watermelon, met 0, 3, 6 of 12 milligram nicotine. Hoe dan ook, Sansie geeft altijd een optimale smaakbeleving tijdens het dampen. De e-liquids zijn ook nog eens zeer voordelig en zijn allemaal in 50/50 VG/PG verkrijgbaar.

Probeer het zelf in de winkel

Alle e-liquids zijn met elkaar te mengen, zodat u kunt experimenteren met uw favoriete smaken. Zo beleeft u nog lang plezier aan uw e-sigaret, en is er geen kans dat u nog die ongezonde sigaretten aanraakt. Bestel en betaal eenvoudig online, of kom langs in de winkel in Vlissingen. Wanneer u langskomt, krijgt u deskundig advies van onze medewerkers en kunt u verschillende e-liquids en andere producten uitproberen. Wilt u telefonisch contact opnemen? Bel dan gerust naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

In verband met het Corona Virus kan het zijn dat de pakketten wat vertraging oplopen, hopend op uw begrip hiervoor!