MODS

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Wilt u, in plaats van een e-sigaret, een MOD kopen zodat uw dampervaring nog meer op maat is ontwikkeld? Dit kan in de webshop of in de fysieke winkel van Smokeless Nederland in Vlissingen. Ervaren gebruikers van de e-sigaret kopen vaak een MOD om een eigen e-sigaret te kunnen ‘customizen’. Deze bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een batterij, een tank en een coil. Wilt u uw eigen onderdelen voor een MOD kopen en wilt u hierbij advies ontvangen? Hiervoor kunt u uitstekend bij ons terecht.

Een MOD kopen met de juiste benodigdheden

MOD betekent ‘module’ en is vaak zo gebouwd dat de gebruiker de perfecte damp kan produceren. Dit wil zeggen dat niet alleen de liquid een persoonlijke keuze is, maar ook de kracht van de MOD en de hoeveelheid damp die deze produceert. In onze webshop en in onze winkel in Vlissingen vindt u alle onderdelen voor een MOD, zoals tanks, batterijen en coils om te bestellen. Uiteraard kunt u eindeloos combineren met ons uitgebreide aanbod aan e-liquids. Ook vindt u kant-en-klare starter kits in ons assortiment. Hiermee heeft u direct alle benodigde e-sigaretonderdelen in huis.

Probeer een MOD uit in de winkel met uw favoriete e-liquid

Sinds 2013, het jaar waarin de e-sigaret aanzienlijk populairder werd in Nederland, hebben wij ons gespecialiseerd in alles wat met e-smoken te maken heeft. Bovendien bestelt u niet alleen eenvoudig online in onze e-sigaret webshop, maar ook kunt u langskomen in de winkel om de producten uit te proberen. Zo zult u gegarandeerd een passende MOD kopen. Wilt u telefonisch advies of heeft u vragen over het assortiment? Bel hiervoor naar +31(0)118-414731 en wij helpen u graag verder.

 

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid