POD’S & NIC SALT

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » POD’s & Nic Salt

Wanneer u op zoek bent naar een vervanging van uw reguliere nicotine, zijn er verschillende producten – zoals VOOM PODS, e-liquids van Nic Salt en een POD e-sigaret – die u online kunt bestellen. Nic Salt is een nieuwe vorm van dampen en een goed alternatief voor de reguliere nicotine die aan e-liquid is toegevoegd. Bij Nic Salts e-liquids hoeft u opmerkelijk minder te dampen, omdat het lichaam de nicotine sneller opneemt. Smokeless Nederland in Vlissingen heeft veel verschillende smaken in het assortiment van onder meer Vaprance Purple Label en Element. Sinds 2013 zijn wij gespecialiseerd in alles op het gebied van elektrisch roken. Ontdek de voordelen van het online bestellen van Nic Salt, VOOM PODS en een POD e-sigaret of kom ze kopen in onze winkel in Vlissingen. U ontvangt bij ons altijd deskundig advies.

Nic Salt eenvoudig en snel online bestellen

Het hoge nicotine-zoutconcentraat zorgt voor een maximale nicotinelevering met een zachtere gier in de keel. Het natuurlijke zout binnen de tabaksbladeren wordt gebruikt als basis van de nicotine en resulteert in een zachte beleving bij het dampen. Zo zorgt Nic Salt voor een snellere opname van de nicotine en blijft deze langer in het lichaam dan bij e-liquid. De behoefte aan een sigaret wordt veel minder en u pakt ook nog eens minder vaak naar uw e-sigaret. Dit geeft ook nog eens een financieel voordeel, omdat u minder vaak Nic Salt online hoeft te bestellen. Een ander voordeel is dat u de smaak van de nicotine veel minder goed proeft bij het dampen. Dankzij de aroma’s geniet u van een betere smaakbeleving.

Het kopen van een POD e-sigaret in Vlissingen is een uitstekend alternatief

Nic Salt is online te bestellen samen met vrijwel alle modellen e-sigaretten. Een ideaal alternatief voor de traditionele e-liquid dus – en zeker voor sigaretten. In ons online assortiment en in onze winkel in Vlissingen kunt u verschillende VOOM PODS en ook een POD e-sigaret ter vervanging van uw sigaretten kopen. De VOOM PODS worden bij ons vaak per twee stuks verpakt. Alle VOOM PODS zijn te gebruiken in combinatie met een specifieke e-sigaret.

Bestel online of probeer het in onze winkel

U kunt Nic Salt eenvoudig online bestellen, maar wanneer u graag meer informatie wilt over de mogelijkheden staan onze medewerkers voor u klaar. Ontdek zelf de voordelen van het kopen van een POD e-sigaret met bijbehorende onderdelen en accessoires, VOOM PODS en Nic Salt in onze winkel in Vlissingen. Hier kunt u ook met ons advies e-sigaretten, vaporizers en coils bestellen na het uitproberen. Zo gaat u altijd met de juiste producten naar huis. Wilt u uw vragen telefonisch stellen? Dat kan uiteraard ook! Bel hiervoor naar +31(0)118-414731.

 

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid