POD’S & NIC SALT

SmokelessNederland.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar brievenbuszendingen en DHL voor al haar pakketzendingen.

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » POD’s & Nic Salt

Wanneer u op zoek bent naar een vervanging van uw reguliere nicotine zijn er verschillende mogelijkheden, zoals VOOM PODS, e-liquids van Nic Salt en een POD e-sigaret. Nic Salt is een nieuwe vorm van dampen en een goed alternatief voor de reguliere nicotine die aan e-liquid is toegevoegd. Bij Nic Salts e-liquids hoeft u opmerkelijk minder te dampen, omdat het lichaam de nicotine sneller opneemt. Smokeless Nederland in Vlissingen heeft veel verschillende smaken in het assortiment van onder meer Vaprance Purple Label en Element. Sinds 2013 zijn wij gespecialiseerd in alles op het gebied van elektrisch roken. Ontdek de voordelen van Nic Salt, VOOM PODS en een POD e-sigaret op onze webshop en in onze winkel in Vlissingen.

De voordelen van Nic Salt

Het hoge nicotine-zoutconcentraat zorgt voor een maximale nicotinelevering met een zachtere gier in de keel. Het natuurlijke zout binnen de tabaksbladeren wordt gebruikt als basis van de nicotine en resulteert in een zachte beleving bij het dampen. Zo zorgt Nic Salt voor een snellere opname van de nicotine en blijft dit langer in het lichaam dan bij e-liquid. De behoefte aan een sigaret wordt veel minder en u pakt ook nog eens minder vaak naar uw e-sigaret. Dit geeft ook nog eens een financieel voordeel, omdat u minder vaak hoeft bij te vullen. Een ander voordeel is dat de smaak van de nicotine veel minder goed te proeven is bij het dampen. Dit levert een betere smaakbeleving op.

Een uitstekend alternatief voor de sigaret

Nic Salt is te gebruiken met vrijwel alle modellen e-sigaretten. Een ideaal alternatief voor de traditionele e-liquid dus, en natuurlijk zeker voor sigaretten. In ons assortiment vindt u verschillende VOOM PODS en ook een POD e-sigaret ter vervanging van uw dagelijkse sigaretten. De VOOM PODS worden bij ons vaak per twee stuks verpakt. Alle VOOM PODS zijn te gebruiken in combinatie met een specifieke e-sigaret.

Probeer het uit in de winkel

Ontdek nu de voordelen door zelf de voordelen van Nic Salt te ontdekken in onze winkel in Vlissingen. Hier kunt u met ons advies e-sigaretten, vaporizers en e-liquid uitproberen. Zo gaat u altijd met de juiste producten naar huis. Al sinds 2013 hebben wij ervaring met e-sigaretten. Wilt u uw vragen telefonisch stellen? Dat kan uiteraard ook. Bel hiervoor naar +31(0)118-414731.

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

In verband met het Corona Virus kan het zijn dat de pakketten wat vertraging oplopen, hopend op uw begrip hiervoor!