Smokeless Nederland Vlissingen NIX18

Shake & Vape

Shake & Vape biedt de mogelijkheid om een eigen e-liquid te maken en te experimenteren met uw favoriete smaken. Smokeless Nederland in Vlissingen heeft een groot assortiment aan ingrediënten voor uw eigen Shake & Vape- creatie. Bekijk de merken en vele smaken in onze webshop en stel de ultieme smaakbeleving samen voor uw e-sigaret. Alle vloeistoffen zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Zo kunt u voordelig en eindeloos smaken combineren en nieuwe smaken blijven ontdekken.

 

Gratis verzending vanaf €20,- binnen NL

Snel en veilig online betalen zonder extra kosten

}

Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Home » Shake & Vape

Hoe gebruik ik Shake & Vape?

Wanneer u een Shake & Vape- smaak heeft gekozen, ongeacht het merk, kijkt u eerst naar de PG/VG verhouding. Met eenzelfde of vergelijkbare waarde (VG) voegt u de nicotine toe aan de Shake & Vape. Dit gaat in de vorm van een ‘shot’ uit een base, of nicotine booster, waarmee u uw liquid van een door u gewenste nicotinewaarde voorziet. Met behulp van lege flesjes kunt u grotere hoeveelheden e-liquid ZenSations samenstellen. Zo heeft u altijd uw favoriete smaken op zak na een bestelling bij onze e-sigaret webshop!

Bestel online of kom langs in onze winkel voor advies

We begrijpen dat u met de enorme keuze aan producten van Shake & Vape advies nodig heeft. Daarom bieden wij onze producten niet alleen online aan, maar ook in onze winkel in Vlissingen waar u bijvoorbeeld ook SmokeStik vindt. Hier helpen wij u graag bij het maken van uw keuze en heeft u de mogelijkheid om diverse smaken uit te proberen. Al sinds 2013 zijn wij gespecialiseerd in de e-sigaret en vele gerelateerde producten, zoals Vaporesso coils, waardoor u altijd het beste advies ontvangt. Voor vragen kunt u ook gerust bellen naar +31(0)118-414731.

Smokeless Nederland Vlissingen Kiyoh

Ons assortiment bestaat uit

E-sigaretten

Cartomizers

E-liquids

Vaporizers

Coils

DIY

POD’s & Nic Salt

Shisha’s & Bong’s

Grinders & Scales

CBD

E-sigaretten

E-liquids

Disposables

Batterijen & MODS

Clearomizers/ Tankjes

POD’s & Nic Salt

Coils

DIY

Cartridges/Refills

CBD

Vaporizers

Shisha’s & Bong’s

Bedrukkingen & Souvenirs

Vragen? Stuur ons een mail

Liever meteen een medewerker spreken? Bel dan naar 0118-414731.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid